Søg i denne blog

søndag den 19. februar 2012

Egg cream soda i Austin

Jeg elsker Austin. Det er her der er plads til alt det man forestiller sig Texas ellers ikke kan rumme.
Her er kunstnere, homoer, bohemer, fattigrøve, øko-hippier, countrystjerner, idealister, cowboys, punkere,  jazzmusikere, bonderøve og indimellem mig.

Skulle jeg nogensinde flytte til USA blev det ret bestemt til Austin.

Her er dejlige billeder fra et besøg hos Big Top Candy Shop, South Congress Ave.
De har deres egen soda-bar, og laver sodavand på gammeldags facon, med sirupper, bobler og charme. Jeg vælger naturligvis det der lyder mest snasket og mærkeligt på kortet; Egg cream soda - og venter i spænding på hvad det mon kan være!!!??
Til min forundring kan jeg oplyse af Egg cream soda ikke indeholder æg, men derimod er en slags kold kakaomælk af mælk, kakaopulver og vand med kulsyre. Altså kakaomælk-soda?
Men godt er det sgu - og slikbutikken rummer nok alt hvad jeg kan forestille mig af både dejligt, syndigt, klamt og vanvittigt slik. Love it!

Find dem på facebook

Tekst & fotos: Louisa Lorang

5 kommentarer:

 1. det lyder som et sødt og syndigt paradis! Tag mig med til Austin så gir jeg en italian cream soda... eller noget!

  SvarSlet
 2. Hvor fedt, sådan et sted, som man kun kan finde i USA :-) I nærheden hvor jeg boede var der en lille bod, hvor de også lavede deres egne sodavand - cream sodas out of this world og de allerbedste flows i verden.

  Kh
  B

  SvarSlet
 3. Jaaa, Austin er et fantastisk sted. Jeg var der selv i sommer og blev helt overvældet over hvor fedt og anderledes det er ift. resten af Texas. Det er kun i Austin, at man finder en total gennemført Johnny Cash bar - jeg skal helt sikkert tilbage til Austin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Æææææælsker Johnny Cash og skal bestemt også tilbage til Austin :-)

   Slet