Søg i denne blog

torsdag den 14. juni 2012

Dagens Dejlige skyr

Skyr blendet med jordbær og dadler og toppet med hindbær og havregryn.
Godmorgen siger jeg bare!



Tekst & foto: Louisa Lorang

8 kommentarer:

  1. Fed skål! :) Lækkert ser det ud..
    / Camilla

    SvarSlet
  2. Svar
    1. Tak S.
      Håber at få dig under armen til reception en anden god gang ;-)
      Kh L

      Slet
  3. Yummi! Det må jeg prøve snart. Tror dog jeg vil toppe med hakkede nødder i stedet. Lidt knas er jo et must :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep - og altid dejligt med gode nødder ;-)

      Slet
  4. Svar
    1. Skyr er et islandsk mejeriprodukt. Det er tykt og skønt og syrligt (derfor blendet med dadler og jordbær) og har et super lavt fedtindhold og et højt protein indhold. Thiese har det - tjek Irma :-)

      Du kan også blende græsk yoghurt med bær og dadler.

      Kh L

      Slet
  5. Uhh jeg er pjattet med skyr - spiser det eks vis med rabarberkompot på, eller om vinteren med æbler svitset i en smule smør og med kanel drysset udover.
    Skal da klart prøve at blende det med dadler, yummy.

    SvarSlet