Søg i denne blog

lørdag den 5. februar 2011

Kylling enchiladas de luxe

Syndig, snasket og bedre end lørdagskylling.....


Opskriften er til 2 - måske 3 




2 kyllingebryster i strimler
lidt olie til stegning
2 løg i både
salt2 tsk. knust spidskommen
1 tsk. stødt koriander
½-1 tsk. cayennepeber (eller efter smag)
1-2 spsk. limesaft
1 grøn peberfrugter i strimler
ENDVIDERE:
6 små tortillaer
100 g revet cheddarost
150 g cremefraiche 18 %
½ dl sorte oliven, hakkede
2 avokadoer i terninger
2 tomater i terninger
2 håndfulde plukket koriander
TILBEHØR:
limebåde
tabasco
Rist kyllingen i lidt olie på en stor, varm pande. Kom løg ved, og lad dem blive klare. Tilsæt salt, spidskommen, stødt koriander, cayenne og lime. Lad det lige varme, tilsæt peberfrugt, og steg i yderligere 1-2 minutter.
Fordel fyldet på de 6 tortillaer, rul dem sammen, og læg dem tæt i et ovnfast fad. Top med revet ost, og gratinér dem i ovnen ved 200° i 6-8 minutter, eller til osten er smeltet.
Anret de varme enchilladas toppet med cremefraiche, oliven, avokado, tomat og koriander. Giv lime og tabasco til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

3 kommentarer:

  1. Åhhh, det kunne jeg godt spise i aften - men må vist vente til engang i ugens løb, men så skal det også være. ELSKER enchiladas - tror du vi har været mexicanere i et tidligere liv?? ;-)

    Hav en smuk weekend, har du set indlægget om fotodagen?

    KH
    B

    SvarSlet
  2. hahahaha....ved ikke om jeg har været mexicaner - men jeg har nok i ALLE min live været bredrøvet ;-)
    Jeg ELSKER også enchiladas - dette er en fordansket version, som jeg håber kan laves i Jylland :-)

    Kh og dejlig weekend til dig.
    L

    SvarSlet
  3. Hov! Tjekker indlægget nu....Så det kun lige hurtigt på telefonen....Og vi ser da nogenlunde artige ud ;-)

    SvarSlet