Vil du lave helt ”rigtige”,
fjollede og mere kreative popcakes, kan du overtrække dem med candymelt. Jeg er helt klart mest til mørk chokolade.
400 g fugtig chokoladekage
(se opskrift her)
75 g smeltet, mørk
chokolade
2-3 spsk. mørk rom eller
appelsinsaft
ENDVIDERE
200 g smeltet, mørk
chokolade
slikkepinde pinde eller
træspyd
PYNT, F.EKS:
krymmel
spiseligt glimmer
blomster
frysetørrede hindbær
hakkede nødder
smeltet hvid chokolade
Bræk kagen i stykker og rør
den sammen med chokolade og rom med elpisker. Sæt massen koldt i 30 minutter.
Form små kugler på størrelse med 2-kroner.
Dyp en pind i smeltet
chokolade og stik den derefter ind i en kagekugle. Fortsæt med alle kagerne.
Sæt dem koldt igen i mindst 20 minutter.
Overtræk popcakesene med
chokolade og pynt dem som du bedst kan lide. Her med krymmel. Lad chokoladen
sætte sig inden servering.