Søg i denne blog

søndag den 12. februar 2012

Svinemørbrad med lune æbler

Ret så oldschool! = sådan noget jeg elsker at spise, fordi jeg i virkeligheden er en gammel mand (så er det ude!)


Opskriften er til 2 personer




1 svinemørbrad
lidt olie til stegning 
salt 
1 spsk. grov sennep 
1 tsk. dijonsennep 
1½ dl piskefløde 
salt 
LUNE ÆBLER: 
2 æbler i både 
1 rødløg i både 
olivenolie 
timian 
salt 
TILBEHØR: 
ristede kartofler 

Puds mørbraden og skær den i 4-6 bøffer. Bank dem let flade med hånden, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. 
Tag bøfferne af panden, og kom de to slags sennep på panden. Tilsæt fløde, og lad det koge op. Smag til med salt. 
Rist imens æbler og rødløg i lidt olie på en varm pande. Det skal bare riste i et par minutter. Krydr med timian og salt. 
Servér bøfferne med kartofler, lune æbler og sennepssauce.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann