Super enkel og let sommermad. Er I sultne, kan du servere ris eller nudler til. Jeg synes at de er skønne helt solo.
Og, ja....jeg ved det. I har fået salatruller før. Men jeg ELSKER dem og nu med misomayo!
Opskriften er til 2
2 bøffer
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
4 spsk. mayonnaise
1 spsk. hvid miso - fås f.eks. på Naturesource.dk
2 spsk. limesaft
2 spsk. soja
1 spsk. flydende honning
2 spsk. sesamfrø
2 gulerødder i stave
1 agurk, i stave
1 hovedsalat, plukket
2 avokadoer skåret i skiver
1 rød chilipeber, hakket
1 lille bundt koriander
1 lille bundt mynte
1 limefrugt i både
Steg bøfferne i olie på en varm pande, eller gril dem på en grillpande. Krydr med salt og peber, og lad dem trække 5 minutter og skær dem derefter i strimler.
Rør imens mayonnaise med miso, limesaft, soja, honning og sesamfrø.
Anret kød, gulerødder, agurk, salat, avokado, chili, koriander, mynte og limebåde på et stort fad. Servér straks, og lad hver især omkring bordet selv fylde salatbladene med grønt og kød. Dyp i mayo, og nyd.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Uhmmm, er vild med dine ruller :-)
SvarSletKH
B
hvis jeg skriver ligeover til denne kommentar - er det lige på kanten, hva?
SvarSletHe!
Kh L
Dem skal jeg prøve....super idé
SvarSletKnus
Marie
tak M.
SvarSletHåber at du har det skønt!
Vi skal sgu snart bytte en bog...
Kh L