Servér også gerne en stor salat til.
Opskriften er til 2 personer.
3 bagekartofler
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
salt
200 g ærter fra frost (optøede)
3 spsk. drænet yoghurt
en smule citronsaft
salt og peber
ENDVIDERE:
100 g blandet salat
½ bundt mynte, plukket
ekstrajomfruolivenolie
lidt citronsaft
salt
ENDVIDERE:
300 g sej uden skind og ben
1 dl hvedemel
1 æg, pisket
2 dl grov rasp (gerne pankorasp)
rigeligt olie til stegning
flagesalt
citronbåde
Kom kartoflerne i en skål med koldt vand, og lad dem stå i 30 minutter. Skift vandet en enkelt gang undervejs. Tag dem op, og tør dem i køkkenrulle. Vend dem med olie og salt, og bag dem ved 22
Blend ærter og yoghurt med stavblender, og smag til med citron og salt.
Vend salat og mynte med olie, citron og salt.
Skær fisken i mindre stykker, og vend dem i mel, æg og rasp. Steg dem i varm olie, og krydr med salt.
Servér straks fisk og kartofler med ærtemos og citronbåde til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer:
Send en kommentar