Dette er sååååå syndigt, dejligt, sjovt
og plat, at man kun kan blive varm om hjertet og tung og glad i maven. Men vælg
nu for pokker modne bananer – og ikke de der melede, halvgrønne, som de fleste
af os kommer til at æde som mellemmåltid – for de smager ikke af nok. Så modne
bananer med brune pletter – sådan ser de jo ud!
Dessert til barnlige sjæle…som mig + 5-7 andre tyksakke
PS. Dette er min absolut-favorit-foto-tallerken!
6-8 bananer
6 spsk. nøddecreme f.eks. Nocciolata eller
Nutella
1 dl piskefløde
100 g hasselnøddeflager
ENDVIDERE
1 liter vaniljeis
flødeskum
TILBEHØR
bær eller frisk frugt
(en parasol, hvis du er kæk)
Læg bananerne på en varm grill eller
grillpande. Grill dem til de er helt sorte. Det tager mellem 5 og 15 minutter,
alt efter hvor meget varme de får.
Rør imens nøddecreme og fløde sammen og
rist nøddeflagerne på en tør, varm pande.
Skær de varme bananer op med en lille
kniv og fyld dem med is, nøddecreme, flødeskum og top med ristede nødder.
Servér asap! Og gerne med bær eller
frisk frugt til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Den version må helt klart testes - har kun fyldt revet mørk chokolade i ovnbagte bananer, det er heller ikke helt skidt :)
SvarSletMÅÅÅÅMS!
SvarSletFlot billed - flot tallerken :-)
SvarSletElsker man gør lidt ud af præsentationen
/Erland
Ja, Michelle. Du laver den version jeg bør lave nu, ovenpå alt det jule-foto-mad jeg har hældt ned :-)
SvarSletOg tak, Erland - og velkommen til. Lækker mad du laver og flot side!
Kh L
Uhmmmmm.... Virkelig old school! Himmelsk med chokolade-milkshake til.
SvarSletSe dét er ægte mååååms ;-)
SvarSlet