Okay, alle kokke kig væk! Det her er top snyd og panik-kage-agtigt (men det virker).
Køb endelig nogle gode lagkagebunde, når du kaster dig ud i den her slags snyd!
Opskriften giver 6 små lagkager (på nul komma fem).
3 lagkagebunde
4 spsk. hyldeblomstsaft
2 spsk. citronsaft
250 g mascarpone
50 g lemoncurd eller citronmarmelade
125 g blåbær
ENDVIDERE
½ pasteuriserede æggehvider
ca. 1 dl flormelis
halve blåbær til pynt
evt. lidt sukkerglimmer
Stik bundene ud med et glas eller en udstikker, ca. 7 cm, så du har 12 bunde i alt. Rør hyldeblomstsaft og citron sammen og dryp den på bundene.
Pisk masacarpone med lemoncurd og fordel cremen på 6 af bundene. Stik blåbær ned i og læg de sidste lagkagebunde på toppen.
Pisk æggehviden med flormelis til en blank glasur. Smør forsigtigt glasur på kagerne og pynt med halve blåbær og evt. glimmersukker.
Servér straks eller opbevar kagerne i køleskab i op til 1 døgn inden servering.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Tia Borgsmidt