Forretten tager max. 15 minutter at lave, og smager som en million.
Opskriften er til 4
1 ½ spsk. hakket skalotteløg eller rødløg
1 tsk. flydende honning
¼ dl limesaft
¼ dl koldpresset rapsolie
2 avokadoer
100 g blandet salat
lidt plukket dild
salt og peber
200 g renset stenbiderrogn
TILBEHØR
tynde skiver ristet rugbrød
Rør løg, honning, lime og olie sammen.
Flæk avokadoerne, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Skær avokadokødet i tern vend dem i vinaigretten
Vend salaterne med vinaigrette og avokado og anret den på fire tallerkner. Top med
stenbiderrogn og servér straks med ristet rugbrød.
TIP: Rist dit rugbrød i ovnen. Skær et daggammelt rugbrød i tynde skiver, læg dem på en bageplade på bagepapir, dryp med olivenolie og drys med salt. Rist brødet i en varm ovn (165-200 grader) i 3- 8 minutter – alt efter hvor varm din ovn er.
Opskrift: Louisa Lorang