Søg i denne blog

tirsdag den 13. december 2011

Popcakes

Popcakes = kager på pind. Og i dette tilfælde fyldt med dejlig rom. Overvej lige at lave dem uden rom, hvis der er børn i nærheden.....for de er jo ret tillokkende - også for børn ;-)



Vil du lave helt ”rigtige”, fjollede og mere kreative popcakes, kan du overtrække dem med candymelt. Jeg er helt klart mest til mørk chokolade.



400 g fugtig chokoladekage (se opskrift her)
75 g smeltet, mørk chokolade
2-3 spsk. mørk rom eller appelsinsaft
ENDVIDERE
200 g smeltet, mørk chokolade
slikkepinde pinde eller træspyd
PYNT, F.EKS:
krymmel
spiseligt glimmer
blomster
frysetørrede hindbær
hakkede nødder
smeltet hvid chokolade
Bræk kagen i stykker og rør den sammen med chokolade og rom med elpisker. Sæt massen koldt i 30 minutter. Form små kugler på størrelse med 2-kroner.
Dyp en pind i smeltet chokolade og stik den derefter ind i en kagekugle. Fortsæt med alle kagerne. Sæt dem koldt igen i mindst 20 minutter.
Overtræk popcakesene med chokolade og pynt dem som du bedst kan lide. Her med krymmel. Lad chokoladen sætte sig inden servering.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann