Totalt snyd - og på ingen måde hjemmelavede chips. Men for pokker de er gode, så who cares.
Stik mig en skål med pico, så synger jeg country klassikere inden længe.
400 g modne tomater
1 lille løg
1 grøn chili, gerne en frisk jalapeno
1 bundt koriander
saft af 1-2 lime
salt
ENDVIDERE
1 pakke små tortillas
rigeligt olie til stegning
salt
Blend tomater, løg, chili og koriander i en foodprocessor
(eller hak det hele i hånden – det er også dejligt!). Smag til med lime og
salt.
Klip tortillasene i trekanter og steg dem gyldne og sprøde i
olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og krydr dem med salt.
Servér straks lune eller afkølede chips med pico de gallo
til.
Har netop lavet "dine" chips i weekenden. Fantastisk nemt og godt!
SvarSlet/Sabine
Uhmmmmm...jep. Og syndigt :-)
SvarSlet