Tjek
med din fiskehandler om fisken har været frosset, ellers frys den selv i mindst
1 døgn. Brug bonitotun eller vælg en anden fisk, f.eks. laks eller makrel.
Opskriften er til 2 personer.
2
spsk. mayonnaise
1
tsk. wasabipuré
1
tsk. limesaft
lidt
salt
ENDVIDERE
6 plader rispapir
2
avokado i skiver
200
g (bonito) tun i strimler
6 blade iceberg salat
2
tsk. sorte sesam
TILBEHØR
soja
soja
sushi
gari
sort
sesam
Rør mayonnaise, wasabi og lime. Smag til med salt. Læg
rispapiret i en vådt, rent viskestykke (et ad gangen). Fyld avokado, tun,
salat, sesam og mayonnaise i og rul stramt, gerne i en bambusmåtte, men det kan
godt lade sig gøre uden. Skær rullerne i hver 6 stykker og anret dem med soja,
wasabimayonnaise og sushi gari. Drys med
sesam og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer:
Send en kommentar