Du kan ofte finde
lakridspulver i din helsekostbutik. Er det ikke til at finde, kan du købe det
online hos f.eks. www.e-deli.dk
Opskriften give et mellemstort glas blommer.
2 dl muscovadosukker
2 dl vand
2 tsk. lakridspulver
2 stjerneanis
1 kg blommer
Kom sukker, vand,
lakridspulver og stjerneanis i en gryde og kog det op.
Flæk blommerne og fjerne
stenene – det er nemmest med en pincet.
Kom blommerne i den kogende
sukkerlage og lad dem simre i 25 minutter.
Hæld blommerne på skoldede
glas og køl dem helt af.
Servér blommerne som tilbehør til ost.
TIP: Blommerne kan holde
sig i mindst 1 uge i køleskabet
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Det lyder ikke helt skidt, for en lakridselsker som jeg selv.
SvarSletDog må det vente til næste år, for jeg har allerede syltet alle de blommer jeg fik af oldeforældrene - det blev til kanelblommer.
Uhhhmmmmm, kanelblommer er heller ikke dårligt.
SvarSletJeg plejer også hvert år at sylte blommer i portvin med tunkabønner. Kender du tunkabønner? De er fantastiske!
Kh L
Det må prøves!
SvarSletSikke aktiv du bliver lige pludselig. Kan næsten ikke følge med.
Ja, Nanna.
SvarSletJeg prøver også at give dig baghjul ;-)
Hold dig vågen!
Kh L
Jamen Louisa, det lyder jo som en udfordring.
SvarSletNu du er ved det, ja og nu vi taler om cykler, kommer du ikke med et forslag til en lækker madpakke til voksen mand og 6 årig, der har tænkt sig at tilbringe noget af weekenden i vejkanten.
Gerne noget der tager lang tid at spise så voksen mand når at se cykelryttere, før 6 årig opdager, at det faktisk ikke er så sjovt som forventet.
Kh
· { smukt billede .... og lyder uhhmmmmmmmmmmmmm } ·
SvarSletHe! Du er da ellers fru-madpakke, Nanna.
SvarSletMen klart majskolber - de tager lang tid at spise. Nudelsalat er også et bud. Og kender jeg din datter ret, kan hun vist også godt slubre i lang tid i en smoothie?
Hep, hep siger jeg bare :-)
Og tak for pokker frk. I <3 Sisterbrand!