lidt flormelis
Klip den lille stilk af fignerne og kassér den. Hak fignerne i en foodprocessor eller en minihakker (eller en kødhakker for den sags skyld).
Kom lidt flormelis på hænderne og rul figenmassen til kugler – ca. 24 styks. Sæt dem i køleskab imens du forbereder chokoladen.
Smelt chokoladen i vandbad og overtræk fignerne med chokolade. Kom dem derefter i en skål fyldt med hakkede mandler og læg dem på et stykke bagepapir. Overtræk kun 1-2 af gangen, så er det nemmest at holde styr på dem.
Opbevar dem i køleskab indtil brug.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Uhmm, de lyder altså virkelig lækre, Louisa! De må prøveds :-D
SvarSletKH
B
Ja, de er jo super enkle. Og næsten sunde.
SvarSletJeg skylder dig stadig en speciel....comming up soon ;-)
KH L