Grill dine østers. Det giver en helt anden tekstur, og selv ikke-hærdede-østersspisere kan være med. Jeg serverer to slags dressing og citron til. Så kan man selv vælge.
beregn 3-6 østers per person som snack.
24
østers
COCKTAILSAUCE:
1
dl ketchup (f.eks. Heinz)
1-2
spsk. fintrevet peberrod (eller efter smag)
2-3
spsk. citronsaft
VINAIGRETTE:
1
spsk. finthakkede skalotteløg
¼
dl sherryeddike
¼
dl god olivenolie
1
nip sukker
ENDVIDERE:
citron
Smid
østersene på en varm grill. De skal ligge med den ”buede” bund nedad. Lad dem
grill i 3-6 minutter, alt efter hvor varm din grill er. Tag dem forsigtigt af
med en grillhandske. Lad dem køle lidt af og åben dem. Løsn dem fra skallen og
pas på du ikke spilder saften.
Rør
imens ketchup, peberrod og citron sammen og smag til.
Rør
skalotteløg, eddike og olie sammen og smag til med et nip sukker.
Servér
de lune østers med de to slags dressinger og frisk citron.
Opskrift & foto: Louisa Lorang
Ingen kommentarer:
Send en kommentar