Søg i denne blog

tirsdag den 17. juli 2012

Grillet oksekødssalat


Jeg spiser salaten som den er, men synes du den mangler ”fylde” kan du serverer ris eller brød til.
Opskriften er til 4 personer.




2-3 gode bøffer
5 portobellosvampe
lidt olie
salt
soja
DRESSING
1-2 grønne chilier, efter temperament 
1 dl limesaft
½ dl fiskesauce
2 ½ spsk. sukker
SALAT
1 agurk
400 g cocktailtomater
2 rødløg i tynde både
1 stort bundt koriander
3 hjertesalater

Grill bøfferne og svampe, krydr bøfferne med salt og svampene med lidt olie og soja og skær begge dele i tynde skiver.
Skær chilien i tynde skiver, eller hak den. Fjern nogle af kernerne, hvis du ikke vil have salaten for stærk. Rør limesaft med sukker til sukkeret er opløst. Kom chili, fiskesauce og olie i og smag til.
Flæk agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i halvmåner. Skær tomaterne i kvarte og vend agurk, tomater, løg og koriander med dressingen. Vend kød og svampe med dressingen.
Lad salaten trække i 15 minutter og servér på en bund af hjertesalatblade.

Opskrift & foto: Louisa Lorang, Go Morgen Danmark 17. juli 2012 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar