Jeg spiser salaten som den er, men synes du den mangler ”fylde” kan du serverer ris eller brød til.
Opskriften er til 4 personer.
2-3
gode bøffer
5
portobellosvampe
lidt
olie
salt
soja
DRESSING
1-2
grønne chilier, efter temperament
1
dl limesaft
½
dl fiskesauce
2
½ spsk. sukker
SALAT
1
agurk
400
g cocktailtomater
2
rødløg i tynde både
1
stort bundt koriander
3
hjertesalater
Grill
bøfferne og svampe, krydr bøfferne med salt og svampene med lidt olie og soja
og skær begge dele i tynde skiver.
Skær
chilien i tynde skiver, eller hak den. Fjern nogle af kernerne, hvis du ikke
vil have salaten for stærk. Rør limesaft med sukker til sukkeret er opløst. Kom
chili, fiskesauce og olie i og smag til.
Flæk
agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i halvmåner. Skær
tomaterne i kvarte og vend agurk, tomater, løg og koriander med dressingen. Vend
kød og svampe med dressingen.
Lad
salaten trække i 15 minutter og servér på en bund af hjertesalatblade.
Opskrift & foto: Louisa Lorang, Go Morgen Danmark 17. juli 2012
Ingen kommentarer:
Send en kommentar