Brug den som forret eller som tilbehør til store bøffer eller grillede svinekoteletter. Eller smid lidt kylling i salaten og brug den som frokost.
Opskriften er til 2 personer.
2 spsk. citronsaft
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. flydende honning
2 spsk. ekstrajomfruolivenolie
100 g rucola
2 ferskener i skiver
salt og peber
80 g pekannødder
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. flydende honning
2 spsk. ekstrajomfruolivenolie
100 g rucola
2 ferskener i skiver
salt og peber
80 g pekannødder
Bland citron, eddike, honning og olie, og vend dressingen med salat og ferskener. Smag til med salt og peber, og anret salaten med pekannødder. Servér straks
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer:
Send en kommentar