Opskriften giver 6-8 glas
½ dl flydende honning
¼ dl limesaft
1 flaske iskold prosecco eller andre bobler
agurkeskiver til pynt
Skræl agurken, og blend den med honning og limesaft. Si saften, og fordel den i 6 høje glas. Top med prosecco eller andre bobler, pynt med agurk, og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Det ser godt ud!!
SvarSletSKÅL og smuk solskinsweekend til dig :-)
KH
Birthe
TAK - og lige over på begge bemærkninger ;-)
SvarSletKH L
Ej, det ser sjovt ud - elsker "drinks med bobler" Favoritten er aqua de Valencia, men skal da helt sikkert prøve agurkebobler...
SvarSletUHH! Hvad er Agua de Valencia? Er nemlig også ret stor fan af drinks med bobler :-)
SvarSletKh L
Smuk aperitif - kan man mon lave forbejdet (blende agurk m.m på forhånd) og tilsætte bobler et par timer senere for at lette værtens arbejde?
SvarSletHej Michelle -
SvarSletJep, det kan man! Så kan man også have den iskold.....
God weekend,
Kh L
Hej igen: her er opskriften. Kan KUN anbefale dig at prøve den on location - det er FANTASTISK!!
SvarSletOpskrift: http://en.wikipedia.org/wiki/Agua_de_Valencia
kh Mads fra
madazz.blogspot.com
ik helt en madblog, men en blog der er glad for mad:-)
uh! Det er jo den bedste undskyldning for get-away; DRINKS ;-)
SvarSletKh L
Sikke da en blæret drink - den må da kunne imponere selv de mest avancerede veninder:-) Godt nok er jeg til alt ROSA bobler for tiden og mojitos for resten - men tror da lige jeg må knibe sådan en smuksak ind i repertoiret.
SvarSletHar forresten lige indtaget din ret med løgsalat og lam .... namme namme siger jeg bare ....
KH Marianne
Ja, mon ikke du kan klemme den ind i repertoiret ? ;-)
SvarSletSå dine dejlige lammeboller......
...er helt klart ikke færdig med den løgsalat...den bruger jeg bare til det hele lige pt!
God weekend,
Kh L