Rabarberne er der næsten. Eller måske har du allerede fundet en lille spæd håndfuld i haven?
Prøv denne opskrift, der er totalt snyd.
Prøv denne opskrift, der er totalt snyd.
Lav marengs selv, hvis du er en stræber.
Kompotten er i øvrigt også fantastisk på is eller ristet brød.
Opskriften er til 4-6 personer
300 g rabarber
200 g sukker
2 stjerneanis
ENDVIDERE
¼ liter piskefløde
200 g jordbær
100 g marengs (kys)
Skær rabarberne i 2 cm tykke skiver og kom dem i en kasserolle med sukker og stjerneanis. Lad det simre i 10 minutter, til at sukkeret er smeltet og rabarberne er blevet til kompot. Tag stjerneanisen op og kassér den. Sæt kompotten i køleskab (fryser hvis du har travlt), og lad den køle helt af.
Pisk fløden til blødt skum og skær jordbærrene i skiver.
Kom kompot, marengs, flødeskum og jordbær i 4-6 glas og servér straks.
Uhmmm, Nu er jeg ihvert fald SULTEN ;-)
SvarSletKH
B