Søg i denne blog

søndag den 5. december 2010

Appelsinsalat

Super frisk salat, der passer til den fede julemad. Brug den til anden, stegen eller bare som tilbehør til din kylling eller hakkebøf. Eller spis den som den er, bare fordi den er skøn og frisk.

Opskriften er til 4 som tilbehør.



6 appelsiner
200 g pistacienødder med skal (saltede) (eller ca. 100 g pistaciekerner)
1-2 spsk. flydende honning
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 lille bundt mynte
Skær skrællen af appelsinerne og skær dem derefter i skiver. Pil pistacienødderne og hak dem groft. Anret appelsinerne på en tallerken og dryp med honning og olie. Drys med pistacier og top med plukket mynte.
Servér straks.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders schønnemann

2 kommentarer:

  1. Uhmm, lækkert :-D Gode, sorte oliven er også godt ovenpå....

    Kh
    B

    SvarSlet
  2. lyder top dejligt med oliven på. Det kommer der næste gang!!!

    KH L

    SvarSlet