Estragon, brombær og chokolade er en super kombi.
Agavesiruppen gør det bliver super nemt at marinerer brombær….men en sukkerlage
kan bruges, hvis du ikke har noget agave.
Vær opmærksom på at chokoladecremen helst skal laves dagen i
forvejen.
Opskriften er til 6 personer. 4 hvis I er fans.
2 dl piskefløde
200 g mælkechokolade
2 dl piskefløde
ENDVIDERE
3 stilke estragon, plukket
125 g brombær
½ dl agavesirup
Kom 2 dl piskefløde i en kasserolle og varm den op til lige under kogepunktet. Tag den af varmen. Hak chokoladen fint og smelt den i den varm fløde.
Pisk 2 dl fløde til blødt skum. Vend chokoladecremen med flødeskummet og fordel massen i 6 små glas eller kopper. Sæt cremen kold, helst til næste dag eller mindst 3-4 timer.
Vend estragon og brombær i agavesiruppen.
Anret chokoladecremen toppet med brombær og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
Fornemmer næsten den let parfumerede smag....;-)
SvarSletSMUKT anrettet, elsker blandingen af fine tallerkner og smukt glas!
LaCucinaNada
Tak Nada.
SvarSletUhmmm....ja, der sker noget både med brombær og estragon og chokolade og estragon!
Og har heldigvis en super regi-pusher i Sverige :-)
Kh L
Uhm, det lyder lækkert. Skal estragon hakkes - eller blot i som hele blade.
SvarSletDen må simpelthen afprøves.
Kh
Anne
Hej Anne.
SvarSletnej, jeg plukker bare estragonen i. Jeg kan godt lide at den er lidt rustik. Så kan de kedelige også pille dem af, hvis de vil.
Håber at du bliver glad!
Kh L