Super nem aftensmad, der sagtens kan laves med en rest kylling fra gårsdagens middag. Brug også gerne salaten som frokost - måske i madkassen.
Opskriften er til 2 personer
2 kyllingebryster
olie til stegning
salt
ENDVIDERE:
¼ dl limesaft
3-4 spsk. fiskesauce
2 tsk. sukker
1 grøn chilipeber i tynde skiver, eller efter smag
100 g risnudler
1 lille icebergsalat
1 bundt koriander, plukket
½ bundt mynte, plukket
1 bundt forårsløg, tyndtsnittet
1 spsk. sesamfrø
Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt. Lad dem køle en smule af, og skær dem i skiver.
Rør limesaft, fiskesauce, sukker og chili sammen.
Kog imens nudlerne efter anvisningen på pakken (afhængig af nudeltype plejer jeg bare at hælde kogende vand over dem og lade dem trække). Lad dem dryppe af, og vend dem med halvdelen af dressingen.
Pluk salatbladene fra hinanden, og anret dem i en meget stor skål eller på to store tallerkener. Top med nudler, koriander, mynte, forårsløg, kylling og sesamfrø. Dryp resten af dressingen over salaten, og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer:
Send en kommentar