Det bliver aldrig de helt tynde majs chips som i Texas. Men de her fedtede, sprøde tortillachips er sgu en ret godt substitut!
Salaten er fuld af yeehaaa og kærlighed
Opskriften er til 2 personer.
3 tortillaer
olie til stegning
salt2 kyllingebryster
100 g blandet salat
2 modne avokadoer i både
1 bundt radiser i tynde skiver
1 limefrugt
50 g ristede græskarkerner
½ bundt koriander
jalapeñochilier
Klip tortillaerne i trekanter, og steg dem sprøde i olie på en varm pande. De skal bare have 20-30 sekunder på hver side. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og krydr med salt.
Skær kyllingen i strimler, og steg den på en varm pande. Krydr med salt.
Vend salaten med avokado og radiser, og dryp med lidt limesaft. Anret salaten på store tallerkener, og top med sprøde chips og varm kylling. Top med græskarkerner, koriander og jalapeñochilier. Servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Jeg er vild med radiserne i - og yeeehaaa - kan man kun få for lidt af :-D
SvarSletKH
B
Det ser super lækkert ud. Jeg er vild med din blog - det eneste minus er at jeg er faldet over den "for sent" så jeg er bagud med alle indlæggene...
SvarSletJa - mere YEEEEEEHAAAAAA!!
SvarSletOg tak Michelle :-) Håber du ofte vil "spise med".
Kh L