ASPARGES:
1 dl vand
1 spsk. smør
1 tsk. salt
250 g grønne asparges
HELLEFISK:
1 dl vand
1 dl hvidvin
½ tsk. salt
1 spsk. smør
350 g hellefisk uden
ENDVIDERE:
2 dl cremefraiche eller
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. fintrevet citronskal
salt
TILBEHØR:
1 potte ærteskud eller
groft brød
citronbåde
Sæt en dyb pande over med vand, smør og salt. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Kom aspargesene i vandet, og lad dem dampe i 1-2 minutter. Hæld straks vandet fra, og lad dem dryppe af i en si.
Sæt imens vand, hvidvin, smør og salt over i endnu en dyb pande. Lad det koge op. Skær fisken i 4 stykker, kom den i panden, og læg låg på. Lad fisken dampe i 2-3 minutter, alt efter tykkelse. Tag den forsigtigt op.
Rør imens cremefraiche med sennep og citronskal, og smag til med salt. Anret aspargesene på et fad eller en stor tallerken med hellefisk, cremefraichedressing og ærteskud. Giv brød og citronbåde til.
Opskrift: Louisa Lorang, fra Vild Med Hverdagen
Foto: Anders Schønnemann
Ej, hvis det tager 15½ minut, så ved jeg altså ikke rigtig ;-D
SvarSletDet ser lækkert ud - uhmm, hellefisk!
KH
B