Spis sandwichen som hurtig aftensmad eller som frokost! - og prøv også wasabi-mayoen som dip til dine grøntsager. - Husk nu at bruge en god laks!
Opskriften er til 2.
300 g laks uden skind og benlidt mel
1 æg, pisket
3-4 spsk. sesamfrø, gerne både gule og sorte
olie til stegning
ENDVIDERE:
2 spsk. mayonnaise
3-4 tsk. wasabi, efter smag
1 spsk. limesaft
salt
1 agurk
2 gode grove sandwichboller
2 hjertesalater, plukket
limebåde
Del laksen i 2-4 stykker, og krydr med lidt salt. Vend dem i mel, æg og til sidst sesamfrø, og rist dem i olie på en middelvarm pande.
Rør imens mayonnaisen med wasabi og limesaft, og smag til med salt.
Skær 8-10 skiver af agurken og skær resten i stave. Flæk bollerne, og smør dem med wasabi-mayo. Fyld salat, agurk og laks i, og servér sandwichen med limebåde og agurkestave.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Mums!! Den ser vel nok lækker ud :-) Vi skal have "Louisa-mad" i aften.....
SvarSletTak for de lækre kager, de smagte helt og aldeles FANTASTISK!! Faktisk fik vi dem først spist i går aftes, men de var stadig lækre..
Knus
B
Sejt ;-)
SvarSletOg: UHHHHHHMMMMMMM KAAAAAGE!!!!!
Kh L