Det her er lynhurtig aftensmad. Lav gerne salaten med en rest af steg - det går endnu hurtigere, og det er en fed måde at bruge en rest kød på hvis man ikke orker biks.
Opskriften er til 2 personer.
2 gode bøffer (ca. 300 g i alt)
lidt olie til stegning
200 g østershatte
200 g portobellosvampe
lidt olie til stegning
salt1 spsk. plukket timian
ENDVIDERE:
1 radicchio, strimlet
100 g blandet salat
1 rødløg i tynde både
olivenolie
æbleeddike
groft brød
Rist bøfferne i olie på en varm pande, til de er rosa. Krydr dem med salt og peber. lad dem trække i 10 minutter og skær dem derefter i skiver.Skær imens den nederste del af stokken på østershattene fra, og kassér den. Pluk østershattene i grove stykker. Skær portobellosvampene i skiver. Rist svampene i olie på en varm pande, til de er gyldne. Krydr med salt, og kom timianen ved.
Vend salat og rødløg med lidt olie og eddike, og krydr med salt. Anret salaten toppet med lune svampe og skiver af bød.
Giv groft brød til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Åhh, Louisa, sådan en må du gerne have klar til mig når jeg kommer til staden på mandag ;-) Det ser rigtig godt ud!!
SvarSletKh
B
Kommer du til KBH på mandag?
SvarSletKh L