Det starter med en sukkerlage! Så lav en, måske endda en stor portion, og opbevar den i køleskabet i mindst en uge.....så kan du altid lave en spontan-margurita ;-)
Se her hvordan du laver dem - eller følg opskriften herunder.
SUKKERLAGE
1 dl sukker
1 dl vand
Kom sukker og vand i en kasserolle og lad det koge i et par minutter, til sukkeret er helt smeltet. Hæld sukkerlagen i en skoldet flaske eller glas og sæt det i køleskabet til det er helt koldt.
Sukkerlagen kan holde sig i mindst 1 uge i køleskabet.
PINK GRAPEFRUGT MARGURITA
1 stor eller to små drinks
Du kan lave klassikeren og køre lidt lime på kanten af glassene og dyppe dem i salt eller sukker. Jeg er ikke så meget til det, så jeg serverer dem bare straight up!
Hvor meget sukkerlage du skal bruge, afhænger af grapefrugterne.
isterninger
½ dl tequila
¼ dl cointreau
¼ dl sukkerlage, eller efter smag
2 spsk. limesaft
1¼ dl friskpresset pink grapefrugtjuice
Fyld et eller to glas med isterninger. Kom tequila, cointreau, sukkerlage, limesaft og friskpresset grapefrugtjuice i en shaker og ryst. Hæld i glassene og servér straks. (eller lav drinken direkte i glasset og rør rundt).
Opskriften: Louisa Lorang
Ingen kommentarer:
Send en kommentar