Top hurtige appetitvækkere.
Vælg den bedste laks du kan opdrive, så bliver du glad!!!
Og husk at peberroden godt må bide lidt igen, når du smager fløden til.
3 skiver pumpernikkel
lidt olivenolie
flagesalt
1 tsk. dijonsennep
masser af revet peberrod
ENDVIDERE
revet peberrod
revet peberrod
dild kviste
limebåde
Skær brødet i kvarte, så du har 12 stykker i alt. Læg dem på bagepapir og dryp med olie og salt. Rist dem i en forvarmet ovn ved 185 grader i ca. 10-15 minutter, til de er sprøde. Lad dem køle lidt. Pisk fløden til skum og smag til med sennep og peberrod.
Smør lidt flødeskum på hvert stykke brød. Skær laksen i 12 små stykker og anret laksen på de små brød, top med dild og pynt med revet peberrod. Servér straks med limebåde til.
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Det her skal vi helt sikkert have i juledagene :-D Laks og peberrod er en skønno kombination - og når der så bliver tilsat fløde, så kan det jo ikke være bedre....
SvarSletKH
B
HE! Jep....Jeg håber at du bliver glad :-)
SvarSletKH L