På torsdag udkommer kødbogen Lokal Kærlighed af drengene fra Nose2Tail
Jeg har fået lov til at kigge forbi til receptionen og "smage på bogen". Men jeg har også fået lov til at inviterer en læser+ledsager med.
Har du lyst til lidt kød og muligheden for at hænge med Martin og Teitur, der har lavet bogen - så skriv kort om dit favorit kød, så trækker jeg lod onsdag aften.
Og så LOVER jeg at udlodde bogen her på bloggen rigtig snart :-) Glæd dig!!!!
Søg i denne blog
mandag den 11. juni 2012
Syltet ingefær
Sylt din egen ingefær til sushi, sandwich, salater eller måske til en god gammel hakkebøf?
Ingefæren kan farves med rødbede. Det er smukt og nemt.
Opskriften giver et lille glas syltet ingefær.
2 dl sukker
2 dl lagereddike
200 g ingefær
2-3 skiver rødbede
Kog sukker og eddike op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. Skræl ingefæren, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skold et glas, og kom ingefær og rødbede i glasset. Hæld den varme lage over, og lad ingefæren trække i mindst 1 døgn
inden brug. Opbevar den uåbnet i køleskab i op til 1 måned.
TIP: Giv gerne et glas syltet ingefær som værtindegave. Få flere ideer på Femina.dk
Foto: Anders Schønnemann
Abonner på:
Opslag (Atom)