Femina var forbi, hvis du vil se os fryse :-) her-fryser-vi-mere
Hvis du hellere vil i køkkenet, er opskriften super nem og til 2 personer
450 g kartofler
200 g pastinakker
1 gulerod
2 porrer
lidt olivenolie
timianstilke
evt. persillestilke fra onsdag
2 laurbærblade
1½ l grøntsagsbouillon,
ENDVIDERE:
4 tykke skiver rugbrød
lidt olivenolie
flagesalt
1 håndfuld plukket timian
Skær imens rugbrødet i grove terninger; vend dem med en smule olie, og drys dem med salt. Læg dem ud på en bageplade med bagepapir, og rist dem i en 180
Fisk krydderurtestilke og laurbærblade op af suppen. Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt. Justér evt. med lidt kogende bouillon, men suppen skal være tyk.
Servér straks suppen med rugbrødscroutoner.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Susanne Gustafsson & Anders Schønnemann