Louisa Lorang

....jeg er stadig sulten

Sider

▼
fredag den 18. november 2011

Chiligelé

›
Overraskende fantastisk gelé. Jeg bruger agar agar, som er udvundet af alger, helt naturligt og nemt at arbejde med. Køb det i helsekosten...
1 kommentar:

SYLTEDE AUBERGINE

›
Opskrift fra Go morgen Danmark 18. november. Disse auberginer ser ikke ud af noget....Men de er så fantastiske på ristet brød med lidt fri...

Karry pickles

›
Opskriften er fra Go Morgen Danmark 18. november. Jeg sylter alt hvad jeg kan..... ....love it! 300 g skalotteløg 200 g grønne ...
torsdag den 17. november 2011

Peberkager med pynt-til-du-skammer-dig-glasur

›
Her er der ingen grænser for bling! Nyd julens mest skammeligt pyntede kager til din kaffe, eller brug dem simpelt hen som julepynt! Lav ...
3 kommentarer:
mandag den 14. november 2011

Linsesuppe a la mormor

›
JA, sgu! Næsten en guleærter. Men med røde linser (fordi det er det jeg har i mit køkken, så det er nemmere). Men er du til møllerens, så gø...
3 kommentarer:
søndag den 13. november 2011

Søndagsæg

›
Jeg er virkelig glad for "rigtig" mad om morgenen (læs: jeg spiser gerne lasagne, kålsalat, misosuppe, andesteg eller ...
5 kommentarer:
lørdag den 12. november 2011

Bogforum 2011

›
I går var jeg forbi Bogforum for at lave lidt mad. Køkkenet var to caféborde, så maden var simpel. Men det er min mad jo altid.....
4 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion
Leveret af Blogger.