Jeg er virkelig glad for "rigtig" mad om morgenen (læs: jeg spiser gerne lasagne, kålsalat, misosuppe, andesteg eller hvad køleskabe nu byder på). Men denne morgenmad, er vist simple nok til, at alle vil spise med?
Opskriften er til 2 personer
½
agurk
lidt
citronsaft
lidt olivenolie
lidt
salt
ENDVIDERE
4
æg
2
spsk. iskoldt vand
lidt
salt
1
tsk. smør
100
g røget laks i skiver
1
bundt purløg, fint hakket
TILBEHØR
ristet
rugbrød
Skær agurken i super tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Vend den med
citron, olivenolie og samt og lad den trække mens du laver resten.
Pisk
æg, vand og salt og steg æggene i en smule smør, til de er gennemtilberedte,
men ikke tørre.
Anret
æggene med laks, agurk, purløg og servér med ristet rugbrød til.
Uhmmm, det ville være en SKØN start på dagen. Jeg har bare fået havregryn (igen)........
SvarSletKH
B
Den med havregryn/grød er jeg også på de fleste dage - eller misosuppe! Det er fantastisk til morgenmad. Men jeg æder jo også hvad som helst, når som helst....
SvarSletKh L
Er der et stykke kold pizza, lasagne eller andet i køleskabet smager det fantastisk til morgenmad. Men det du lige har tryllet frem lyder heller ikke værst. I morges stod den på blødkogt æg, og et stykke rugbrød med stikkelsbærmarmelade - jeg glemte nemlig at stille dej i køleskabet i går aftes.
SvarSletBilledet er skønt med skønt på :)
SvarSletUhmmmm....blødkogte æg for man alt for lidt af! Og tak Michelle :-)
SvarSletKh L