Opskriften giver 20 stykker konfekt.
30 g tørrede blåbær
150 g god marcipan
125 g mørk chokolade
15 kandiserede violer
lidt guldstøv
Hak blåbærrene fint og bland dem i marcipanen, Tril massen til 20 kugler.
Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk kuglerne med chokolade, og sæt dem til at tørre på bagepapir i køleskabet.
Varm resten af chokoladen op igen, og kom den i en lille sprøjtepose. Sprøjt striber af chokolade på kuglerne, og sæt en viol på hver. Drys med lidt guldstøv, og opbevar dem i køleskab indtil brug.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Mmm, de ser lækre ud! (hilsen hende der ikke har fået nogen chokoladejulekalender i år, og derfor sukker efter sukker...)
SvarSletDe skal da helt sikkert prøves - de er super smukke og så elsker jeg blåbær.
SvarSlet...men med en kæreste hjemme på barsel venter jeg lidt med julekonfekten, ellers er det meste spist inden juleaften.
uhmm, ser lækkert ud! Hvor kan jeg mon købe kandiserede violer og guld støv?
SvarSletDu kan købe begge dele hos www.SpecialKoebmanden.dk. Tjek butikker eller online salg.
SvarSletHåber at du bliver glad ;-)
Kh L
Bliver chokolade ikke gråt når man opbevarer det i køleskabet? Dee ser ellers super fine og lækre ud! :-=
SvarSlet