Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
tirsdag den 3. april 2012
Solæg
›
Ingen påske uden solæg og snaps. Sæt æggene over med det samme, så du har salte, skønne æg til din påskefrokost. 8 ø...
Dagens Dejlige Rullepølse
›
I dag følger opskriften med på Dagens Dejlige. Den er nemlig fra Go Morgen Danmark, hvor jeg tidligt i morges lavede rullepølse. Og du kan n...
mandag den 2. april 2012
Dagens Dejlige
›
I dag måtte jeg slås med fotograf Anders Schønnemann om denne dejlige kyllingeburger med avokado aioli. Han vandt, men heldigvis havde jeg t...
4 kommentarer:
søndag den 1. april 2012
Dagens Dejlige
›
Er solæg! Nok den eneste tradition jeg har til påske. Æggene er så salte, at det hyler i hjernen når du spiser dem. Skyl ned med snaps........
lørdag den 31. marts 2012
Dagens Dejlige
›
Uhhhh! I dag har jeg spist grønkålschips.....og så hurtigt at jeg måtte nøjes med at fotograferer bøtten. Kæft de er gode, selv for en skumb...
4 kommentarer:
fredag den 30. marts 2012
Dagens Dejlige
›
Skidne æg i Snapsetinget. Og desværre ikke særlig dejlige. Hmmmmm.......
Pasta med bacon & salvie
›
Servér dampede grøntsager eller en stor, fyldig salat som forret eller tilbehør. Opskriften er til 2 personer. 250 g frisk båndpasta,...
2 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion