Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
søndag den 25. marts 2012
Grøn papajasalat med oksekød
›
Du kan købe grøn papaja hos asiatiske grønthandlere. De har det i deres faste sortiment, men har du ingen asiatisk grønthandler i nærheden, ...
søndag den 18. marts 2012
Wonton med krabbe og kylling
›
Disse små wontoner er fyldt med en fars af kylling og krabbekød. Jeg har købt kogte krabbekløer hos fiskehandleren og brugt kødet til farsen...
onsdag den 14. marts 2012
Endnu en maddag
›
Jeg er ikke stukket af til Texas eller andre steder. Jeg er bare ved at lave en ny bog - og den tager al min opmærksomhed, både fra blogging...
4 kommentarer:
søndag den 4. marts 2012
Tamarind svin
›
Jeg har Danmarks sødeste slagter, som altid kan lave alle mulige slags udskæringer efter ønske. Jeg ønskede mig en svinesteg med lange be...
8 kommentarer:
fredag den 2. marts 2012
Cannelloni med svampe
›
Brug de svampe du kan lide og skaffe. Her har jeg brugt en blanding af østershatte og champignon, som altid er til at skaffe. Opskriften e...
2 kommentarer:
lørdag den 25. februar 2012
Kylling i garam masala
›
Elsker simpelthen simreretter. Og her er der ingen undskyldning for ikke at købe en øko kylling! De fås efterhånden for ca. 10...
1 kommentar:
onsdag den 22. februar 2012
Kyllinge-satay
›
Nem hverdags mad og hurtigere end en tur i takeawaen...... Der er rigeligt af peanutsaucen – brug resten som dip til grøntsagsstænger. ...
‹
›
Start
Vis internetversion