Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
torsdag den 21. juli 2011
RABARBERTRIFLI MED VANILJECREME
›
Det her vil jeg spise så tit som muligt! Jeg bruger også rabarberkompotten på min yoghurt til morgenmad eller som dessert en flad tirs...
7 kommentarer:
mandag den 18. juli 2011
Ærtehummus
›
Denne hummus er dejlig frisk og er måske en slags sommer-hummus? Brug den som forret, snack, dip eller sandwichfyld. Jeg bruger (optøe...
6 kommentarer:
fredag den 15. juli 2011
Bærsalat med vaniljesirup
›
Nem og super dejlig bærsalat. Spis den med vaniljeis eller flødeskum til. eller bare som den er. Opskriften rækker til 6 personer. ...
4 kommentarer:
torsdag den 14. juli 2011
Focaccia de luxe
›
En klassiker, der her er fyldt med søde løg og salt gedeost. Spis den til lidt vin inden maden. Tag den med i parken eller brug den som en b...
4 kommentarer:
onsdag den 13. juli 2011
Jordbær-chokoladetærte
›
Fyldig-kage-som-i-den-er-lille!-Men-hold-kæft-hvor-den-slår..... Kagen kan med fordel laves dagen i forvejen. Opskriften er til 6-8 pe...
9 kommentarer:
mandag den 11. juli 2011
Husmor-sushi
›
Husmor-sushi er genialt til en travl hverdag. Kom de ting du ønsker dig i din sushibakke i en skål - og servér. Denne version er med røget ...
2 kommentarer:
fredag den 8. juli 2011
Friske forårsruller
›
Nemme, små rispapirruller aka vietnamesiske forårsruller. Tag dem med på stranden, i haven, i madpakken, i parken eller inviter dine gæster...
5 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion