Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
fredag den 11. februar 2011
Ribs med slaw
›
Okay....det her er altså mad efter mit hoved....snasket, stærkt, sødt og næsten umuligt at spise uden at drikke øl til! Opskriften er til...
4 kommentarer:
torsdag den 10. februar 2011
Lammesteg
›
Da jeg var barn lavede min mor ALTID lammekølle når vi fik gæster. Og med alt det hvidløg, hun kunne proppe i det. Se med i Go´Morgen Dan...
2 kommentarer:
Hummus med peberfrugt
›
How to hummus? Se med i Go´ Morgen Danmark tidligt fredag morgen, når jeg griller peberfrugter til en næsten klassisk hummus. Opskriften er...
1 kommentar:
Grove gulerodskager med syndig glasur
›
Jeg laver barndomsmad i Go' Morgen Danmark tidligt fredag morgen. Vi fik ofte gulerodskage - og min mor var (og er stadigvæk) så sund...
3 kommentarer:
tirsdag den 8. februar 2011
Ossobucco med gremolata
›
Dejlig slow mad, der hos mig sagtens kan spises i hverdagen. Den passer næsten sig selv, så måske til en dag du har tidligt fri? Opskriften ...
14 kommentarer:
søndag den 6. februar 2011
Lammegryde med polenta
›
Super-nem-passer-sig-selv-mad. Servér gerne en stor, fyldig salat til. Opskriften er til 2. 300 g lammekød i terninger lidt olie ...
5 kommentarer:
lørdag den 5. februar 2011
Kylling enchiladas de luxe
›
Syndig, snasket og bedre end lørdagskylling..... Opskriften er til 2 - måske 3 2 kyllingebryster i strimler lidt olie til stegning...
3 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion