Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
lørdag den 5. februar 2011
Kylling enchiladas de luxe
›
Syndig, snasket og bedre end lørdagskylling..... Opskriften er til 2 - måske 3 2 kyllingebryster i strimler lidt olie til stegning...
3 kommentarer:
fredag den 28. januar 2011
Hindbærlemonade
›
Denne lemonade er ikke særlig sød, men frisk og behagelig....også til at drikke til mad. Du kan sagtens bruge frosne hindbær til denne opsk...
6 kommentarer:
tirsdag den 18. januar 2011
Spareribs med søde kartofler
›
ÆLSKER spareribs! Se her hvordan du laver dem - eller følg opskriften herunder Kan du ikke skaffe røget salt, så brug røget paprika. K...
4 kommentarer:
Pink grapefrugt marguritas
›
Det starter med en sukkerlage! Så lav en, måske endda en stor portion, og opbevar den i køleskabet i mindst en uge.....så kan du altid lave ...
Quesadillas med gedeost og spinat
›
Så er der dømt cowgirl-snack..... ......servér disse som forret, som tilbehør til en drink, eller bare fordi du er en gris :-) Opskri...
lørdag den 15. januar 2011
Chokolade eclairs
›
Jeg indrømmer, at jeg i virkeligheden er en gammel dame, der totalt ELSKER vandbakkelser. Giv mig mocca eclairs, profiteroles, waleskringler...
4 kommentarer:
torsdag den 13. januar 2011
Pizza med chorizo og champignon
›
Jeg bruger de tykke, ferske chorizopølser til denne pizza (Irma har dem), men du kan også lave den med en stærk spegepølse i tynde skiver el...
3 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion