Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
mandag den 20. december 2010
Rødbedesild
›
Det er altid vigtigt, at have en ordentlig hygiejne i køkkenet. Men når man sylter, hvad enten det er sild, sødt eller surt, er det særdeles...
1 kommentar:
søndag den 19. december 2010
Røget laks med flødepeberrod
›
Top hurtige appetitvækkere. Vælg den bedste laks du kan opdrive, så bliver du glad!!! Og husk at peberroden godt må bide lidt igen, når du s...
2 kommentarer:
lørdag den 18. december 2010
Dadler med tallegio
›
Lav dadlerne klar og smid dem i en forvarmet ovn, når gæsterne ringer på døren. De er bedst varme, og du er bedst når forarbejdet er lavet. ...
2 kommentarer:
fredag den 17. december 2010
Hyldebærtoddy med tuille
›
Brug den varme drink i stedet for gløgg. Den varmer dejligt og smager friskt af både citron og lakrids. Lakridspulver kan købes i helsekostf...
4 kommentarer:
Hausfrau-kage-pynt
›
PYNT TIL DU SKAMMER DIG! ......og hos mig skal der heldigvis meget til at jeg skammer mig, så jeg pynter derudad. Se klippet her fra Go Mo...
2 kommentarer:
torsdag den 16. december 2010
Peanutbutter fudge
›
Du kan bruge enten cremet eller grov peanutbutter. Det er en smagssag, om du kan lide de små stykker peanuts i din fudge. Køb kondenseret m...
12 kommentarer:
onsdag den 15. december 2010
Julekage
›
Kagen er ret tung, så her er nok til 8 kagesultne eller 12 - måske flere - af dem der vil have lidt sødt til kaffen. Jeg må inderømme at jeg...
2 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion