Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
torsdag den 16. december 2010
Peanutbutter fudge
›
Du kan bruge enten cremet eller grov peanutbutter. Det er en smagssag, om du kan lide de små stykker peanuts i din fudge. Køb kondenseret m...
12 kommentarer:
onsdag den 15. december 2010
Julekage
›
Kagen er ret tung, så her er nok til 8 kagesultne eller 12 - måske flere - af dem der vil have lidt sødt til kaffen. Jeg må inderømme at jeg...
2 kommentarer:
tirsdag den 14. december 2010
Pistaciekonfekt
›
Hjemmelavet marcipan kan slet ikke sammenlignes med almindelig købemarcipan. Her har jeg lavet marcipanen af både mandler og pistacier. Det ...
1 kommentar:
mandag den 13. december 2010
Cheesecake med tranebærgelé
›
Jeg ÆÆÆÆÆLSKER chesecake. Denne er lidt julet pg.a tranebærgeléen, men bør spises året rundt (evt. med friske bær til sommer). Kagen skal l...
4 kommentarer:
søndag den 12. december 2010
›
Hvis du lynhurtigt skal lave en gløgg, og ikke orker at drikke den færdigkøbte, er her et bud på en frisk gløgg, der nemt kan serveres uden ...
2 kommentarer:
lørdag den 11. december 2010
Svinekæber med honning og æble
›
Slow-svin til weekenden? Bestil kæberne hos din slagter. Det er ikke en dyr spise, men top delikat. Personligt spiser jeg tre kæber til et ...
4 kommentarer:
fredag den 10. december 2010
Jule orangeade
›
Så er der orangeade til weekenden - i julens tegn og KUN for voksne. Opskriften giver 4 glas. 1 dl sukker 1 dl vand 1 økologisk appels...
3 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion