Louisa Lorang
....jeg er stadig sulten
Sider
(Flyt til ...)
Startside
▼
torsdag den 11. november 2010
Tofu i rød karry
›
Tofu er bestemt ikke en af de mest populære ingredienser. Men giv den lige en chance, for det smager faktisk rigtig godt. Jeg bryder mig i...
6 kommentarer:
onsdag den 10. november 2010
Perlebyg!
›
Hvad er perlebyg og hvordan kan du bruge det? Se videoen om perlebyg og bliv inspireret :-)
2 kommentarer:
Salat med and, rødbede og gedeost
›
Det er Mortens aften aften. Og selvom vi alle burde spise gås, er traditionen de fleste steder at meuen står på and. Hos os er vi ikke sup...
3 kommentarer:
tirsdag den 9. november 2010
Thunderball
›
Uhhhhmmmmmm....drinks. Denne drink er meget simpel. jeg bruger en sukkersirup som laves af lige dele sukker og vand, der koges til sukker...
5 kommentarer:
Klar til Mortens aften?
›
er du klar til Mortens aften i morgen? Klik her og lær at lave confiterede andelår med rødbedeslaw! (how to and!) Eller klik i ind i mo...
2 kommentarer:
søndag den 7. november 2010
Indianstyle lam
›
Hold igen med cayennepeberen hvis du ikke er til det helt stærke. Prøv dig stille og roligt frem, for der er stor forskel på hvor meget smæk...
2 kommentarer:
Yoghurt De Luxe
›
Dejlig søndags-morgen-yoghurt! Nok til 4 1 dl grove havregryn ½ dl græskarkerner 1 knsp. salt 3 spsk. flydende honning ENDVIDERE 400 g...
1 kommentar:
‹
›
Start
Vis internetversion