tag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post6480380448050526692..comments2022-11-14T14:59:23.652+01:00Comments on Louisa Lorang: 3 i 1 chokoladekageLouisa Loranghttp://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-90494129367241532162012-01-21T23:27:23.360+01:002012-01-21T23:27:23.360+01:00Hej Mette.
Jeg har engang lavet en cheesecakebrow...Hej Mette.<br /><br />Jeg har engang lavet en cheesecakebrownie, hvor man blander de to masser (marmorere). Opskriften er gemt væk på et gammelt drev et sted. LEder efter den i løbet af næste uge. Eller google en fra usa?<br /><br />Kh LLouisa Loranghttps://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-31251403623402222662012-01-05T14:45:19.230+01:002012-01-05T14:45:19.230+01:00Hej Louisa.
Tak for en masse dejlige opskrifter! J...Hej Louisa.<br />Tak for en masse dejlige opskrifter! Jeg vil gerne prøve at lave chokoladekagen med cheesecake, men jeg er mest til de bagte cheesecakes - ved du om man kan lave en chokoladekage med bagt cheesecake ovenpå? Uden at chokoladekagen bliver for tør selvfølgelig...jeg har ikke kunne finde noget på nettet men tænkte at du måske havde en ide til, hvordan det kan lade sig gøre... :-)<br /><br />Kh MetteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-51093669817109423172011-11-05T15:54:35.826+01:002011-11-05T15:54:35.826+01:00Hej Marie
Jeg har glemt temperatur - sorry!
Jeg ba...Hej Marie<br />Jeg har glemt temperatur - sorry!<br />Jeg bager dn ved 180 grader, og størrelsen på formen har jeg ikke skrevet fordi det afhænger af om du vil have tipping på. Men en ca 24 cm springform passer fint. <br />Den hæver op i ovnen pga æggene. Men det er rigtigt at den falder sammen igen. Det er ikke en fejl, men dejligt, for så bliver den lidt snasket. Vil du gerne bevarer luften i kagen, hjælper det at piske ægge lommerne lyse med lidt af sukkeret og hviderne stive og så vende det hele forsigtigt sammen.<br />Håber at du kan bruge svaret. Ellers skriv meget gerne igen<br />Kh LouisaLouisa Loranghttps://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-51497844639637180752011-11-03T17:41:58.444+01:002011-11-03T17:41:58.444+01:00Hej Louisa
Hmmm... :)
Jeg har lige bagt kagen. Me...Hej Louisa<br /><br />Hmmm... :)<br />Jeg har lige bagt kagen. Men med blandede resultater.<br /><br />I kagen har jeg brugt 56% cacao chokolade, men har ellers fulgt opskriften. Der stod ikke hvor stor en form den skulle i, og da jeg ikke har alt udstyret i mit køkken brugte jeg et alm ovnfast fad, smurte den med smør og hældte chokolade massen deri. Jeg bagte den i ca en time ved 150-200 grader (du har ikke oplyst hvor mange heller) <br />Resultatet blev at kagen voksede op til dobbelt størrelse, hvilket jeg ikke havde forventet.<br /><br />Men da kagen havde stået ude i et godt stykke tid, var den helt faldet sammen igen. Det gør ikke så meget når nødderne kommer på, men alligevel lidt en skam. <br /><br />hvad gjorde jeg forkert? :)<br /><br />KH MarieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-18252107713296266022011-10-30T09:01:55.845+01:002011-10-30T09:01:55.845+01:00Hej Anonym.
Du kan sagtens blande nødderne i, men ...Hej Anonym.<br />Du kan sagtens blande nødderne i, men undlad saltet. Du kan i stedet beholde chokoladetoppingen og drysse med flagesalt. Det ser super godt ud og smager virkelig godt. Men det er rigtigt at nødderne ikke er sprøde på samme måde, men nærmere som en brownie.<br />Uh, og jeg har aldrig prøvet at lave en chokoladekagemand. Men mit bud er at det er nemmest at lave en ordentlig portion chokoladekage i en bradepande og stikke kagen ud, når den er kold - og derefter samle den til en kagemand (på et fad) og så pynte til du skammer dig!<br />Håber at det funker :-)<br /><br />Kh LouisaLouisa Loranghttps://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-50183635587457899192011-10-30T08:55:21.466+01:002011-10-30T08:55:21.466+01:00Det lyder for lækkert! Vil det fungere at blande d...Det lyder for lækkert! Vil det fungere at blande de ristede saltede nødder med dejen, så de er inde i kagen? Eller mister de så deres sprødhed og saltede smag? <br />(har planer om at lave en chokoladekagemand)<br />Håber du har tid til et trick ;)<br />MvhAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-16168090817598284212011-08-19T11:51:35.395+02:002011-08-19T11:51:35.395+02:00Jeg er solgt til alle 3 ideer, måske især den med ...Jeg er solgt til alle 3 ideer, måske især den med cheesecake, som jeg jo har svært ved at modstå ;-D<br /><br />KH<br />BAnonymousnoreply@blogger.com