tag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post357553557105137318..comments2022-11-14T14:59:23.652+01:00Comments on Louisa Lorang: Spaghetti bologneseLouisa Loranghttp://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-33639942024955934372011-10-26T19:01:55.300+02:002011-10-26T19:01:55.300+02:00Helt enig, Anonym. Dejligt med langtidstilberednin...Helt enig, Anonym. Dejligt med langtidstilberedning, hvis man har tid. <br />Men bacon! Det kommer sgu ikke i min bolo :-)<br /><br />Kh LLouisa Loranghttps://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-582273474320956782011-10-26T16:52:13.092+02:002011-10-26T16:52:13.092+02:00Old school eller ej, så smager det altså dejligt.Old school eller ej, så smager det altså dejligt.Michellehttps://www.blogger.com/profile/11539644001681762553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-13070581733591250712011-10-26T13:22:58.942+02:002011-10-26T13:22:58.942+02:00Er vild med bolognese, men får det dog sjældent. M...Er vild med bolognese, men får det dog sjældent. Måske en ide til i aften. TakNannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-31022861617247452012011-10-26T09:44:33.775+02:002011-10-26T09:44:33.775+02:00Sådan. En ægte klassiker!Sådan. En ægte klassiker!Jan Christensenhttp://www.jansmadblog.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-7955203546171963772011-10-26T09:44:10.764+02:002011-10-26T09:44:10.764+02:00Hæld en sjat hvidvin i og giv det gerne 4-5-6 gang...Hæld en sjat hvidvin i og giv det gerne 4-5-6 gange så lang til. Smagen bliver meget mere intens. Bacon gør (selvfølgelig!) også underværker:)Anonymousnoreply@blogger.com