tag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post1197746404860774571..comments2022-11-14T14:59:23.652+01:00Comments on Louisa Lorang: KokosmakronerLouisa Loranghttp://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-90933119514427735512012-05-19T01:08:50.222+02:002012-05-19T01:08:50.222+02:00Fakta har faktisk haft den mørke agavesirup en ove...Fakta har faktisk haft den mørke agavesirup en overgang. Endda i en økologisk udgave.Søren Odgaardnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-91456206451656365912011-10-22T13:25:59.202+02:002011-10-22T13:25:59.202+02:00De her er også super søde. Men ja, siruppen giver ...De her er også super søde. Men ja, siruppen giver netop dybde. Jeg elsker den og bruger den både på pandekager, i varm chokolade, i is og shakes - nærmest som en flydende muscovado sukker.<br />Den lyse agave bruger jeg i drinks og andre steder hvor der er praktisk at have flydende sukker. Den smager bare sødt, og slet ikke så rundt. Men til gengæld sødere den mere end tre gange så meget som sukker, så man bruger mindre.<br />Håber at du fanger en. Og god tur både på Statens og i Torvehallerne<br /><br />Kh LLouisa Loranghttps://www.blogger.com/profile/04986089305686392160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414430333519243065.post-87973811100007780642011-10-22T10:28:25.669+02:002011-10-22T10:28:25.669+02:00Kære Louisa.
Jeg har i mange år bagt kokosmakrone...Kære Louisa.<br /><br />Jeg har i mange år bagt kokosmakroner efter den helt simple opskrift;<br />æg, sukker og kokosmel. Og synes de er gode, men også MEGET søde. Hvilken forskel gør agavesiruppen? Giver det dem en lidt "dybere" smag?<br />Ja smag er jo svært at forklare...<br /><br />Vil se om jeg ikke kan fange en gang agavesirup med hjem efter en tur på Statens, og når jeg er på de breddegrader, så skal jeg jo lige et smut forbi Torvehallerne og helsekosten på vejen hjem;-)<br /><br />Hilsen La Cucina NadaAnonymousnoreply@blogger.com