Du kan selvfølgelig også bare spise frugten, altså uden yoghurt - som en enkel frugtsalat.
Opskriften er til 4 personer - som dessert eller morgenmad.
CITRONGRÆSSIRUP
1
stængel citrongræs
2
spsk. revet ingefær
1
dl sukker
1
dl vand
FRUGTSALAT
1
mango
½
ananas
1
banan
125
g blåbær
lidt
mynte
ENDVIDERE
yoghurt
mere
mynte
Fjern
de yderste blade fra citrongræsset og kassér dem. Skær citrongræsset i grove
stykker og kom dem i en kasserolle med ingefær, sukker og vand. Lad det simre i
5 minutter. tag det af varmen og lad det trække i yderligere 5 minutter. Sigt
siruppen og sæt den i køleskab i minimum 1 time.
Skær
alt frugten i mundrette stykker og vend frugt og bær med den afkølede sirup.
Anret
yoghurt i små glas eller skåle og top med frugtsalat og lidt mynte.
Servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
Kommer snart og spiser morgenmad hos dig!
SvarSletNæste weekend?? ;-)
SletJa.
SvarSlet