Helt igennem mormor-agtige finskbrød. Bedre bliver det bare ikke.
opskriften giver 40-50 stk.
200 g smør 250 g hvedemel 50 g sukker ENDVIDERE: 1 æg 1 spsk. koldt vand 50 g mandler, hakkede 50 g perlesukker Skær smørret i terninger, og bland det med mel og sukker, til dejen er samlet. Du kan gøre det i hånden eller komme det hele i en foodprocessor og lade den gøre arbejdet for dig. Pak dejen i film, og læg den i køleskabet i ½ time. Tag dejen ud, tril den til fingertykke pølser, og skær dem i 3-4 cm lange stykker. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pisk æg og vand sammen, og pensl finskbrødene med æggestrygelsen. Bland mandler og sukker sammen, og drys det på kagerne. Bag dine finskbrød ved 200° i 8-10 minutter. Lad dem køle af på rist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar