Er du glad for Bailys, er det bare at komme piskefløde (!) i,
eller mere kondenceret mælk. Jeg tager den helst sådan her; tyk, stærk og mormor-agtig.
Mørk rom og mørk
chokolade…..Uhm, siger jeg bare.
25 g mørk chokolade
50 g ahornsirup
½ fed vaniljestang
4 dl mørk rom
100 g kondenceret mælk
Smelt chokolade og sirup
sammen og lad det køle af. Skrab kornene ud af vaniljekornene og blad dem i
chokoladesiruppen. Kom siruppen i en flaske sammen med mørk rom og kondenceret
mælk. Ryst flasken grundigt og sæt den i
køleskabet.
Likøren kan holde sig i mindst 2 uger. Ryst altid grundigt inden servering - og servér iskold med isterninger i.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Hvor lyder det som et lækkert lille glas...
SvarSletHejsa,
SvarSletTror du, at man ville få et godt resultat med cognac i stedet for rom?
Mvh
Edith
Hej edith
SvarSletJa, det tror jeg helt sikkert!
Kh L
Hej Louisa ...
SvarSletDet ser super lækkert ud! Hvor har du fundet 1/2 liters eller anden str små patentflasker? De er lidt svære at finde syns jeg... Og den kondenserede mælk du bruger, er det bare fra en grønthandler??
Hej.
SletFlasken er fra Skjalm P ( bag Nikolaj Kirke i KBH)
Og jep, kondenseret mælk fra grønthandler.
Kh L