Denne lemonade er ikke særlig sød, men frisk og behagelig....også til at drikke til mad.
Du kan sagtens bruge frosne hindbær til denne opskrift. Men tø dem stille og roligt op inden brug og hæld dem i gryden med saften de har smidt.
Opskriften giver ca. 1½ liter
300 g hindbær
1 liter vand
1 dl agavesirup
¼ dl limesaft
masser af isterninger
Kom hindbær, vand, agavesirup og limesaft i en gryde og lad det koge op stille og roligt. Lad det simre helt svagt i 20 minutter og derefter trække i en time. Hæld saften i en finmasket si og lad den dryppe ned i en skål, uden at du presser. Kassér bærrene, der er ikke mere smag i dem.
Sæt lemonaden koldt og servér den med masser af isterninger.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Se flere opskrift fra denne serie på femina.dk
Åh, det må jeg altså prøve, jeg elsker hjemmelavet saft :-)
SvarSletVi ses snart!
KH
B
Oij, sikken et billede, farverne er formidable!! Jeg kan kun forestille mig smagen er ligeså! Tak for god inspiration!
SvarSletDe bedste hilsner
Faster Philip
Kære Faster Philip.
SvarSletTak og velkommen :-)
Håber at du bliver sulten....
KH Louisa
Hej Louisa,
SvarSletTak tak, og joooo det må man sige, dejlige opskrifter, og flotte billeder.
Låner du Anders ud i ny og næ?
De bedste hilsner
Faster Philip
Tak!
SvarSletJeg ved ikke med ham Anders.....han er sgu sin egen :-)
Tjek hans side for mange smukke billeder:
http://www.schonnemann.dk/
....Og hold da kæft, den ser god ud din burger!
Kh L
Hov, jeg får ik sådan fiks mail om du har svaret =( så jeg lagde ik mærke til responsen, beklager.
SvarSletAnders er for vild, det er super fine billeder!!
Tak Louisa =) det glæder mig du synes om den!
Ps. Har smidt dig på min blogliste.
De bedste hilsner
Faster Philip