Sider

fredag den 28. januar 2011

Hindbærlemonade

Denne lemonade er ikke særlig sød, men frisk og behagelig....også til at drikke til mad.

Du kan sagtens bruge frosne hindbær til denne opskrift. Men tø dem stille og roligt op inden brug og hæld dem i gryden med saften de har smidt.

Opskriften giver ca. 1½ liter



300 g hindbær
1 liter vand
1 dl agavesirup
¼ dl limesaft
masser af isterninger

Kom hindbær, vand, agavesirup og limesaft i en gryde og lad det koge op stille og roligt. Lad det simre helt svagt i 20 minutter og derefter trække i en time. Hæld saften i en finmasket si og lad den dryppe ned i en skål, uden at du presser. Kassér bærrene, der er ikke mere smag i dem.
Sæt lemonaden koldt og servér den med masser af isterninger.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

Se flere opskrift fra denne serie på femina.dk

6 kommentarer:

  1. Åh, det må jeg altså prøve, jeg elsker hjemmelavet saft :-)

    Vi ses snart!

    KH
    B

    SvarSlet
  2. Oij, sikken et billede, farverne er formidable!! Jeg kan kun forestille mig smagen er ligeså! Tak for god inspiration!

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    SvarSlet
  3. Kære Faster Philip.
    Tak og velkommen :-)

    Håber at du bliver sulten....

    KH Louisa

    SvarSlet
  4. Hej Louisa,

    Tak tak, og joooo det må man sige, dejlige opskrifter, og flotte billeder.
    Låner du Anders ud i ny og næ?

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    SvarSlet
  5. Tak!

    Jeg ved ikke med ham Anders.....han er sgu sin egen :-)

    Tjek hans side for mange smukke billeder:
    http://www.schonnemann.dk/

    ....Og hold da kæft, den ser god ud din burger!

    Kh L

    SvarSlet
  6. Hov, jeg får ik sådan fiks mail om du har svaret =( så jeg lagde ik mærke til responsen, beklager.

    Anders er for vild, det er super fine billeder!!

    Tak Louisa =) det glæder mig du synes om den!

    Ps. Har smidt dig på min blogliste.

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    SvarSlet